LAAT HET GRAS MAAR GROEIEN! (of toch niet ?)

Toen we eigenaar geworden zijn van onze grond stonden er goedkope tuinmannen op het terrein, nl de schapen van de overbuur die het gras kort hielden :). Na de ideale groeitemperaturen voor het gras van de voorbije maand, had de overbuur de schapen verplaatst naar zijn grond. Hij wist toen nog niet precies wanneer wij gingen beginnen met bouwen én ook zijn gras begon hoog te staan 😉 (hij heeft namelijk nog een andere wei, achter zijn huis).

Na een bezoekje vorig weekend, hebben we beslist om het gras af te rijden. Ter verduidelijking, het gras stond al een metertje hoog en er zaten distels tussen. Deze niet tijdig weghalen kan een boete opleveren. Dus, ACTIE! De grasmachine had het soms wel moeilijk met het hoge gras, maar we zijn erdoor geraakt. Dat ziet er al veel beter uit! 🙂 Hallelujah !

De vriendelijke overbuur stelde vandaag terug voor om er een tweetal schapen op te zetten. Hopelijk zijn de weer- en groeigoden ons gunstig en kunnen de schapen toch het meeste gras opeten, smakelijk!

 

VOOR – TIJDENS – NA – HAPPY COUPLE 😉

2 reacties op ‘LAAT HET GRAS MAAR GROEIEN! (of toch niet ?)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s