“TE LAAT”

De plannen om ons paradijs te bouwen in Rozebeke worden steeds concreter. We hebben een architect gekozen en binnenkort zitten we samen om onze wensen te verwoorden. De architect gaat daarmee aan de slag en nadien komen we opnieuw samen om dat eerste schetsontwerp te bekijken. We hebben reeds een duidelijk beeld van wat we willen, wat voor ons belangrijk is en wat we niet willen. Voordat we aan dit avontuur begonnen, hebben we ons zeer goed voorbereid. Dat zorgt er nu voor dat we al weten wat we willen en ook al op de hoogte zijn van eventuele voor- en/of nadelen.

Uiteraard zijn er nog veel dingen die we niet weten, maar die ook moeilijk zo veel op voorhand voor te bereiden zijn :). Via via luisteren we en vragen we mensen om raad, hieruit blijkt toch wel dat ons netwerk omtrent mensen die ons kunnen helpen bij de effectieve bouw groter is dan we dachten, hoeraa! (Misschien kunnen we op die kosten toch iets meer besparen als we aanvankelijk dachten, fingers crossed 🙂 ).

Afgelopen weekend nog even langs ons stukje paradijs gereden:thumb_IMG_2472_1024De schapen blijken van de overbuur, die zichzelf al kwam voorstellen. Van ons mogen die lieve beestjes uiteraard blijven staan, zo hoeven wij nog niet onmiddellijk het gras af te rijden 😉

2 reacties op ‘“TE LAAT”

  1. Bij ons stonden er ook schaapjes op. Toen vriendlief de bouwgrond kocht, hadden we ook gezegd dat ze mochten blijven staan; maar ze waren algauw weg!
    Ik ben best benieuwd naar welke architect jullie nu gekozen hebben..

    Liked by 1 persoon

  2. één les in het leven is voor mij belangrijk en miss ook een tip voor jullie keuze…Luister…Luister echt naar je gevoel!! je weet van tevoren zo weinig en niet alles zal vlekkeloos verlopen maar je gevoel laat je het minst in de steek..!! Verder dat huis..die gevelstenen ..erg mooi… maar voor mij mag dat soort bouw ook weggezet worden hoor..Keimooi!! succes met jullie keuze

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s